Gossipstory.gr
Γεύσεις

Μακαρονάδα με ντοματίνια και τυρί κρέμα

Μία γρήγορη συνταγή!

ΥΛΙΚΑ
500 γραμ. σπαγέτι Ζείδωρος Γη ολικής άλεσης ΗΛΙΟΣ
500 γραμ. ντοματίνια μακρόστενα
2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες
1/3 φλ. ελαιόλαδο
1 πρέζα ζάχαρη
250 γραμ. φρέσκο τυρί κρέμα ARLA
2 κ.σ. κάππαρη
2 κ.σ. βασιλικός ψιλοκομμένος
1 κ.σ. δυόσμος ψιλοκομμένος
αλάτι
φρεσκοτριμμένο πιπέρι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Κόβουμε πρώτα τα ντοματίνια στη μέση.
Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σε χαμηλή φωτιά σοτάρουμε το ψιλοκομμένο σκόρδο για 1΄. Προσθέτουμε τα ντοματίνια. Πάντα σε χαμηλή φωτιά, τα σοτάρουμε 5΄-6΄ να μαραθούν. Πασπαλίζουμε με τη ζάχαρη και αλατοπιπερώνουμε.
Ρίχνουμε τα μυρωδικά. Προσθέτουμε το φρέσκο τυρί κρέμα και την κάππαρη.
Στο μεταξύ, βράζουμε τα ζυμαρικά, σε αλατισμένο νερό, 2΄ λιγότερο απ’ όσο αναγράφεται στη συσκευασία και όπως στάζουν τα ρίχνουμε στη σάλτσα.
Προσθέτουμε 1/2 φλ. νερό από αυτό που έβρασαν τα ζυμαρικά. Αφήνουμε να βράσουν για 2΄ όλα μαζί.
Σερβίρουμε τη μακαρονάδα αμέσως.

Related posts

Ψαρονέφρι με ζεστή σαλάτα και Portobello

editor

Οι πανεύκολες τυροκροκέτες του τεμπέλη

Αναστάσης Δαφνής

Μπιφτέκια γαλοπούλας

editor

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό. ΝΑΙ Περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου
ledger live