Gossipstory.gr
Γεύσεις

Σίζαρ (ceaser) γιαουρτιού με λίγα λιπάρα

Υλικά:

1 κ.σ. μέλι
1 κ.γ. γιαούρτι 0%-2%
1 κ.γ. μουστάρδα (όχι γεμάτη)
1 πρέζα σκόρδο σε σκόνη
1 ½ σφηνάκι ελαιόλαδο
1 κ. σ. ξύδι
Αλάτι, πιπέρι
½ σφηνάκι νερό

Εκτέλεση:

Χτυπάμε στο μπλέντερ όλα τα υλικά μέχρι να γίνει ένα ομοιογενές μίγμα.

Χρήση: Την χρησιμοποιούμε σε πράσινες σαλάτες, σαλάτες με τόνο ή κοτόπουλο.

πηγή:συνταγεσ-με-νου.gr

Related posts

H απόλυτη απόλαυση σε τρία μόλις βήματα: Ένα aperitivo για μετά το γραφείο!

Αναστάσης Δαφνής

Πένες σουφλέ με τυριά και ζαμπόν

Γιάννης Μαυρίδης

Σουφλέ με λαζάνια

Γιάννης Μαυρίδης

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό. ΝΑΙ Περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου
ledger live