Gossipstory.gr
Γεύσεις

Ζεστή κρέμα σοκολάτας με καφέ

Γεύση μόκας έχει αυτή η πολύ εύκολη κρέμα κατσαρόλας, καθώς συνδυάζει κακάο και στιγμαίο καφέ.

Υλίκα

1 κιλό γάλα φρέσκο, πλήρες
2 κ.γ. καφές στιγμιαίος (σκόνη)
40 γρ. κακάο
30 γρ. κορν φλάουρ
120 γρ. ζάχαρη

Εκτέλεση

Σε μια κατσαρόλα βάζουμε περίπου τα 900 γρ. από το γάλα και τον καφέ. Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το κακάο με το κορν φλάουρ, τη ζάχαρη και το υπόλοιπο γάλα με έναν αυγοδάρτη. Πριν βράσει το γάλα με τον καφέ, προσθέτουμε το μείγμα του κακάο και ανακατεύουμε γρήγορα έως ότου δέσει η κρέμα και αρχίσει να κοχλάζει. Την αποσύρουμε και την σερβίρουμε σε 4 ατομικά μπολ. Σερβίρουμε τις κρέμες κατά προτίμηση χλιαρές, αλλιώς τις διατηρούμε στο ψυγείο.

Πηγή:steliosparliaros.

Related posts

Κοτόπουλο με γλάσο πορτοκαλιού και δεντρολίβανο

supervisor

Κέικ γεμιστό με κρέμα τυριού

editor

Μακαρονόπιτα με φύλλο κρούστας

editor

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό. ΝΑΙ Περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου
ledger live