Λουκανικόπιτα με χωριάτικο φύλλο και πιπεριές, που θα σας ταξιδέψει!
ΥΛΙΚΑ
Για τη ζύμη:
140 γρ. αλεύρι γ.ο.χ κοσκινισμένο
55 ml νερό, χλιαρό
4 ml ξύδι
3 γρ. αλάτι
1 κ.γ. ελαιόλαδο, +extra για το πασπάλισμα
Κορν φλάουρ, για το άνοιγμα του φύλλου
Ελαιόλαδο
Παπαρουνόσπορο, για το πασπάλισμα
Για τη γέμιση:
800 γρ. χωριάτικα λουκάνικα, κομμένα σε ροδέλες
150 γρ. μανιτάρια λευκά, χοντροκομμένα
2 πιπεριές Φλωρίνης, κομμένες σε κυβάκια
2 πιπεριές πράσινες κέρατο, κομμένες σε κυβάκια
1 μέτριο κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
1 σκ. σκόρδο
¼ μάτσο μαϊντανό, ψιλοκομμένο
1 κ.σ. μουστάρδα, απαλή
1 κ.γ. μπούκοβο
Αλάτι
Πιπέρι
Πηγή:giorgostsoulis.com