Gossipstory.gr
Γεύσεις

Πουτίγκα ψωμιού

Απολαυστική!

Συστατικά
  • 1 κ.σ. ελαιόλαδο, για το ταψί
  • 400 γρ. ψωμί
  • 200 γρ. ζαμπόν
  • 5 αβγά, μέτρια
  • 500 γρ. γάλα, 3,5%
  • 1 κ.σ. μουστάρδα, ντιζόν
  • 1 κ.γ. σκόρδο, σε σκόνη
  • αλάτι
  • πιπέρι
  • 50 γρ. παρμεζάνα, τριμμένη

Για το σερβίρισμα

  • θυμάρι, ψιλοκομμένο
 Εκτέλεση
  • Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180ο C στον αέρα. 
  • Λαδώνουμε ελαφρά ένα στρογγυλό ταψί 20 εκ. 
  • Κόβουμε το ψωμί σε φέτες και το ζαμπόν σε μικρά κυβάκια.
  • Τοποθετούμε τις φέτες του ψωμιού στο ταψί και πασπαλίζουμε με το μισό ζαμπόν.
  • Ανακατεύουμε σε ένα μπολ με ένα σύρμα χειρος τα αβγά μαζί με το γάλα, τη μουστάρδα, το σκόρδο, αλάτι και πιπέρι. 
  • Αδειάζουμε το μείγμα του μπολ στο ταψί.
  • Πασπαλίζουμε με την παρμεζάνα, το υπόλοιπο ζαμπόν, και ψήνουμε στον φούρνο για 20 λεπτά, μέχρι να σφίξει το μείγμα. 
  • Αφαιρούμε το ταψί από τον φούρνο και σερβίρουμε με ψιλοκομμένο θυμάρι.

Πηγή: akispetretzikis.com

Related posts

Μπισκότα με κράνμπερις από τον Σ. Παρλιάρο

supervisor

Γλυκό ψυγείου με νεκταρίνια!

supervisor

Aventador Prime Meat House: Υπέροχες γεύσεις για τις ημέρες του Πάσχα

editor

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό. ΝΑΙ Περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου
ledger live