Gossipstory.gr
Αστρολογία

Οι αστρολογικές προβλέψεις για την εβδομάδα που έρχεται από την Αλεξάνδρα Καρτά

Βρισκόμαστε σε μία πολύ ενδιαφέρουσα εβδομάδα, όπου στο ξεκίνημα της, γιορτάζουμε τους ερωτευμένους, μία στιγμή που θα ξορκίσει τις «παγωμένες» αγκαλιές. Την Δευτέρα ο Ερμής προχωρά στο ζώδιο του Υδροχόου, όπου αλλάζει τον τρόπο επικοινωνίας μας και την Τετάρτη, έχουμε την Πανσέληνο, στον άξονα, Λέοντα – Υδροχόου, στις τελευταίες μοίρες αυτών των ζωδίων. Ο Ήλιος στις 19/2, αλλάζει ζώδιο, περνά στους Ιχθύες, ένα ζώδιο που αγαπά την ενδοσκόπηση και την σιωπηλή αντιμετώπιση των πραγμάτων, για να παρθούν όλες οι γνώσεις που χρειάζονται, ώστε να δράσουμε την Άνοιξη, πιο μοσχευμένα.  

ΚΡΙΟΣ

Η εβδομάδα αυτή θα σας βοηθήσει αρκετά, στο να ανανεωθείτε μέσα από τις σχέσεις σας, να καταλάβετε τα πιο σημαντικά σημεία των προσωπικών σας επιλογών, αλλά και να διαφυλάξετε τα συναισθήματα σας, από κινδύνους.  Για κάποιους από σας, η Πανσέληνος θα σας στηρίξει, σε κάθε αλλαγή πλεύσης.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Πανσέληνος στο ζενίθ του ωροσκοπίου σας, θα σας πιέσει αρκετά, σε θέματα που αφορούν την καριέρα και υποθέσεις που έχουν νομική προέκταση. Βέβαια με περισσότερο ανοικτή ματιά, οι καταστάσεις από την μία σας πιέζουν, από την άλλη θα υπάρξει έντονη συμπαράσταση, από το πλανητικό σκηνικό των ημερών. 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Για σας τους Διδύμους, είναι μία εβδομάδα, όπου θα σας απασχολήσει περισσότερο, η έντονη ανάγκη σας για να επικοινωνήσετε, να ταξιδέψετε, να διδάξετε και να διδαχθείτε. Ίσως ήρθε η στιγμή να κάνετε ένα ξεσκαρτάρισμα, σε πρόσωπα που αποτελούν το συγγενικό σας περιβάλλον. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Πανσέληνος στις 16/2, δημιουργεί μία μεγάλη ένταση σε θέματα που αφορούν τα υλικά σας αγαθά, αλλά και τον τρόπο που τα έχετε διαχειριστεί έως τώρα. Είστε γεμάτοι από συναισθηματικά απωθημένα, παράπονα και διεκδικήσεις, που θα πρέπει να αναρωτηθείτε, τον ρόλο που έχετε παίξει και εσείς σε όλο αυτό, που τώρα αισθάνεστε.   

ΛΕΩΝ

Για σας τα Λιοντάρια, η Πανσέληνος της Τετάρτης σας αφορά άμεσα, αλλά έχει μία ακόμη μεγαλύτερη ένταση, σε σας που έχετε γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο. Έτσι θα έχετε μία εβδομάδα, να πρυτανεύει η ασάφεια και αυτό θα συμβεί γιατί, δεν μπορείτε να δείτε αντικειμενικά, αυτή την στιγμή, το τι συμβαίνει γύρω σας.   

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Για σας τους Παρθένους, η Πανσέληνος του Φλεβάρη, είναι μία ευκαιρία, να αντιμετωπίσετε τους φόβους σας, αλλά και κάθε κατάσταση που σας βγάζει ένα δύσκολο παρελθόν, που δεν θέλετε να αναβιώνετε. Βέβαια είτε το θέλετε, είτε όχι, θα έρθετε πρόσωπο με πρόσωπο, με καταστάσεις που ήρθε το πλήρωμα του χρόνου να περάσουν στο παρελθόν.

ΖΥΓΟΣ

Με την ευκαιρία της Πανσελήνου, που ενώ φαίνεται πολύ ευνοϊκά προς το δικό σας ζώδιο, στην ουσία, θα σας αναγκάσει να αναθεωρήσετε τις σχέσεις σας και τις απόψεις σας για κάποιες συμπεριφορές, που είχατε σε συγκεκριμένα πρόσωπα. Οι μέρες αυτές έχουν μία έντονη ανάγκη να αλλάξετε τον χώρο σας, να μετακινηθείτε, ώστε να νιώσετε καλύτερα. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Είναι μία εβδομάδα αρκετά απαιτητική, κυρίως για σας που έχετε να αντιμετωπίσετε οικογενειακές καταστάσεις, αλλά και επαγγελματικές προκλήσεις. Από την άλλη, το πέρασμα του Ήλιου στο ζώδιο των Ιχθύων, στις 19/2, θα αρχίσει να φωτίζει σταδιακά, τα συναισθήματα σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Για σας, η εβδομάδα αυτή θα έχει ένα αρκετά καλό πρόσωπο, εφόσον η Πανσέληνος, θα σας βοηθήσει να απαλλαγείτε από συναισθηματικά μπλοκαρίσματα. Έτσι είστε έτοιμοι να προχωρήσετε σε μία νέα κατάσταση, ή να βελτιώσετε τις ήδη υπάρχουσες σχέσεις σας.  

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Άρη, στο δικό σας ζώδιο, θα βοηθήσει αρκετά την συναισθηματική ζωή σε εσάς που έχετε γεννηθεί, γύρω στις 6/1. Βέβαια η Πανσέληνος προβληματίζει εσάς που ανήκετε  στο τρίτο δεκαήμερο, όσον αφορά τα οικονομικά σας, αλλά και για κάθε ζοφερή σκέψη, που θα πολλαπλασιάζεται, λόγο της επιρροή της.  

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Για σας τους Υδροχόους, η σχέσεις σας και το παρασκήνιο, είναι τα δύο βασικά θέματα που θα σας απασχολήσουν αυτή την εβδομάδα. Η Πανσέληνος απέναντι από το δικό σας ζώδιο, ενεργοποιεί τις πολύ σημαντικές σας σχέσεις, αλλά με έναν δύσκολο τρόπο, που δεν μπορείτε εύκολα να διαχειριστείτε. 

ΙΧΘΥΕΣ

Μέχρι το τέλος σχεδόν αυτής της εβδομάδας, θα υπάρξουν επαγγελματικά και πρακτικά θέματα, που μάλλον θα σας προβληματίσουν. Η είσοδος του Ήλιου στο δικό σας ζώδιο, το Σάββατο, 19/2, θα ανατρέψει το περίεργο κλίμα που υπάρχει και σύντομα θα νιώσετε κυρίαρχοι του παιχνιδιού. 

Related posts

Οι αστρολογικές προβλέψεις για την εβδομάδα που έρχεται από την Αλεξάνδρα Καρτά

Οι αστρολογικές προβλέψεις για την εβδομάδα που έρχεται από την Αλεξάνδρα Καρτά

Γιάννης Μαυρίδης

Οι αστρολογικές προβλέψεις για την εβδομάδα από την Αλεξάνδρα Καρτά

Γιάννης Μαυρίδης

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό. ΝΑΙ Περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου
ledger live