Gossipstory.gr
Αστρολογία

Οι αστρολογικές προβλέψεις για αυτή την εβδομάδα από την Αλεξάνδρα Καρτά

Αυτή η εβδομάδα δεν δίνει ιδιαίτερα αστρολογικά γεγονότα, αλλά έχουμε την πολυαστρία στο ζώδιο του Αιγόκερω, όπου δίνει εξελίξεις και ενεργοποιεί γεγονότα στα ζώδια της Γης, [Ταύρους, Παρθένους και Αιγόκερους]. Στις 8/2, έχουμε ένα πολύ ευνοϊκό τρίγωνο με τον Άρη και Ουρανό, στις 10/2 την σύνοδο του Άρη με την Αφροδίτη, ενώ στις 11/2, θα έχουμε την επαναλαμβανόμενη όψη, Ερμή με Πλούτωνα, όπου είναι αρκετά επικίνδυνη, σε [επικοινωνιακά λάθη], λόγο υπερεκτίμησης κάποιων προσόντων μας. Σε κοινωνικό και πολιτικό επίπεδο, υπάρχει η λάθος διαχείριση, ο λάθος νόμος, η στιγμή που δεν υπάρχει ενσυναίσθηση.

ΚΡΙΟΣ

Μία πολύ δραστήρια εβδομάδα θα αποδειχθεί αυτή για σας. Οι επαγγελματικές σας υποχρεώσεις και γενικότερα οι δραστηριότητες σας, θα πολλαπλασιάζονται και θα νιώσετε ότι υπάρχουν ακόμη περισσότερα πράγματα που πρέπει να κάνετε. Για σας του τρίτου δεκαημέρου, οι αλλαγές που θα συμβούν, μπορεί να προέλθουν, από κακή διαχείριση του λόγου σας, ή μιας συμφωνίας.

ΤΑΥΡΟΣ

Είναι πολύ θετικά τα νέα για σας, αυτή την εβδομάδα. Η πολυαστρία στο ζώδιο του Αιγόκερω, σας δημιουργεί θετικότητα και καλές προοπτικές. Η προσωπική σας ζωή έχει να σας δώσει κάποια σημαντική αλλαγή και αυτό θα συμβεί, χωρίς να το έχετε προγραμματίσει.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Για σας τους Διδύμους κυρίως του δευτέρου δεκαημέρου, θα υπάρξουν καταστάσεις που αφορούν οικονομικές υποθέσεις που εκκρεμούν, ή που βρίσκονται σε εξέλιξη. Γενικότερα νιώθετε ότι πολλά πράγματα πρέπει να μπουν σε σειρά και εσείς αγχώνεστε για εκκρεμότητες, που σας διαβεβαιώνω, θα ολοκληρωθούν μέσα στον μήνα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Εκείνο που σας απασχολεί έντονα το τελευταίο διάστημα, είναι οι πολύ σημαντικές σας σχέσεις. Βρίσκεστε σε μία εξέλιξη της προσωπικής σας ζωής και ίσως να παρουσιαστεί κάποιο πρόσωπο, που θα εξαφανίσει κάθε λογική σας σκέψη, βάζοντας στην οθόνη του μυαλού σας μόνο τις δικές του ανάγκες.

ΛΕΩΝ

Σίγουρα δεν θα είναι η πιο εύκολη εβδομάδα για σας, όταν μάλιστα εναντιώνονται κάποιες εργασιακές υποθέσεις, που θέλουν αρκετό προσωπικό σας χρόνο για να τις τακτοποιήσετε. Γενικότερα  θα πρέπει να βάλετε μία τάξη σε κάθε επαγγελματικό σας σχέδιο, εφόσον είναι ευκαιρία τώρα, να εστιάσετε σε αυτόν τον τομέα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Είστε ένα από τα τρία ζώδια του στοιχείου της Γης, οπότε και θα έχετε μία πολύ ενδιαφέρουσα εβδομάδα, λόγο της πολυαστρίας που υπάρχει στον Αιγόκερω. Τα θέματα που κυριαρχούν αυτές τις μέρες θα αφορούν την προσωπική σας ζωή, τα παιδιά σας, αν είστε γονείς και μία ευχάριστη επαγγελματική προοπτική, ή συνεργασία.

ΖΥΓΟΣ

Έχετε πιεστεί αρκετά αυτό διάστημα και νιώθετε εγκλωβισμένοι στις αποφάσεις σας και ακόμη περισσότερο στην επανάληψη των λαθών σας. Κάποια παράπονα που σας βγαίνουν τώρα, ίσως και να μην έχουν βάση, γιατί θα πρέπει να κοιτάξετε πιο βαθιά τις καταστάσεις και το κυριότερο, να είστε δίκαιοι, με τους άλλους και κατ επέκταση, με τον εαυτό σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Για σας, η εβδομάδα αυτή είναι αρκετά βοηθητική και σας βάζει και πάλι σε ένα επικοινωνιακό γαϊτανάκι, που θα σας ανανεώσει. Βέβαια εσείς που ανήκετε στο τρίτο δεκαήμερο, ο τρόπος της επικοινωνίας σας, δεν θα είναι καθόλου ήρεμος και εποικοδομητικός, αλλά θα σας απομακρύνει από αγαπημένα σας πρόσωπα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τα οικονομικά σας, αλλά και τα συναισθήματα σας, θα έχουν αρκετή ένταση αυτή την εβδομάδα. Κυρίως εσείς που ανήκετε στο τρίτο δεκαήμερο, ίσως να βρεθείτε σε μία πολύ δύσκολη θέση και να σας απογοητεύσουν τα λόγια αγαπημένου σας προσώπου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αντιφατικές καταστάσεις θα γεννηθούν αυτή την εβδομάδα, ενώ τα γεγονότα θα είναι πολλά, εφόσον η πολυαστρία στο δικό σας ζώδιο, σας κάνει πρωταγωνιστές των εξελίξεων. Εσείς που ανήκετε στο πρώτο και δεύτερο δεκαήμερο, είστε πολύ ευνοημένοι, σε σχέση με εσάς του τρίτου, που θα πρέπει να είστε έτοιμοι, για μία προσωπική και συναισθηματική, απογοήτευση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Για σας τους Υδροχόους, η πολυαστρία στον ευαίσθητο δωδέκατο τομέα σας, θα σας δημιουργήσει αρκετές δυσκολίες, με τους άλλους και γενικότερα με τις σχέσεις σας. Αν και βρίσκεστε στην περίοδο των γενεθλίων σας, έχετε ένα ψυχικό βάρος, που σας αναγκάζει να αποτραβηχτείτε σε ένα ήρεμο για σας σημείο, μέχρι να νιώσετε και πάλι δυνατοί.

ΙΧΘΥΕΣ

Με τον Δία στο δικό σας ζώδιο, αλλά και την πολυαστρία στον τομέα των στόχων σας και των αγαπημένων σας προσώπων, σας κάνει να υπερνικήσετε το κάθε εμπόδιο που παρουσιάζεται. Είστε σε μία θετική περίοδο, όπου μπορείτε να αντιλαμβάνεστε  καλύτερα τις καταστάσεις γύρω σας και όταν πρέπει να αποφύγετε κάποιον κίνδυνο, θα το κάνετε με τον καλύτερο τρόπο.

Related posts

Ο Ήλιος στο ζώδιο του Ταύρου: Προβλέψεις για σήμερα Παρασκευή 19 Απριλίου από την Αλεξάνδρα Καρτά

Γιάννης Μαυρίδης

Οι αστρολογικές προβλέψεις για το Σαββατοκύριακο από την Αλεξάνδρα Καρτά

Γιάννης Μαυρίδης

Οι αστρολογικές προβλέψεις για την εβδομάδα που έρχεται από την Αλεξάνδρα Καρτά

Γιάννης Μαυρίδης

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό. ΝΑΙ Περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου
ledger live