Gossipstory.gr
Αστρολογία

Η Ροζ Πανσέληνος στο ζώδιο του Σκορπιού: Προβλέψεις για σήμερα Τετάρτη 24 Απριλίου από την Αλεξάνδρα Καρτά

Η Ροζ Πανσέληνος σήμερα στο ζώδιο του Σκορπιού… πραγματοποιείται στην 5 μοίρα περίπου στον άξονα Σκορπιού – Ταύρου. Η συμμετοχή του Πλούτωνα, ωθεί τις καταστάσεις σε αλλαγές, συναισθηματικές και οικονομικές.[Θα υπάρξουν σκληρά γεγονότα που θα έχουν σαν αποτέλεσμα μία πιεστική και έκρυθμη κατάσταση, με ειδήσεις που σοκάρουν

Τετάρτη 24 Απριλίου: Αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια:

ΚΡΙΟΣ

Αυτή η Πανσέληνος λειτουργεί με αρκετή δυναμική σε θέματα οικονομικά και συναισθηματικά. Είστε σε μία χρονική στιγμή που ο σκοπός σας είναι να ξεκαθαρίστε το τοπίο γύρω σας και να προχωρήσετε σε νέα σχέδια, βλέποντας τα πράγματα μακροπρόθεσμα.

ΤΑΥΡΟΣ

Για σας αυτή η Πανσέληνος σας αφορά άμεσα, εφόσον πραγματοποιείται στον δικό σας άξονα και έρχεται να οριοθετήσει και να ολοκληρώσει μία περίοδο συνεργασιών και σχέσεων. Μέσα σας γνωρίζετε τι πρέπει να κάνετε και αυτό από την μια σας αγχώνει, από την άλλη θα βάλετε μία πολύ σωστή πορεία στην ζωή σας, με πρόσωπα που σας εκτιμούν και σέβονται αυτό που είστε.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Ροζ Πανσέληνος έχει για σας μία επαγγελματική ενεργοποίηση και σίγουρα εσείς των πρώτων ημερών θα έρθετε σε άμεση επαφή με νέεςκαταστάσεις, κάτι που μέχρι τώρα αγνοούσατε. Είναι επίσης η στιγμή
που θα αναρωτηθείτε για πράγματα που βρίσκονται μέσα σας, μία σφραγίδα αυτογνωσίας και εσωτερικής ενδυνάμωσης.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Τι να περιμένετε να συμβεί στην ζωή σας με αυτή την Πανσέληνο, … το σημαντικότερο είναι ότι θα αναθεωρήσετε πολλά από τα συναισθήματα σας, θα δείτε το ταίρι σας κάτω από άλλα κριτήρια, τα
παιδιά σας με μεγαλύτερη φροντίδα, αλλά και τα οικονομικά σας με έντονη προσοχή.

ΛΕΩΝ

Η δυσκαμψία που έχετε στις αλλαγές θα σας κάνουν να ξεβολευτείτε από κάποιες καταστάσεις, που μπορεί να αφορούν κάποιο ακίνητο, μία επαγγελματική πρόταση, αλλά και τις προσωπικές σας επιλογές. Είναι η περίοδος των αλλαγών, κυρίως σε εσάς που ανήκετε στο πρώτο δεκαήμερο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Για σας τους Παρθένους, είναι μία εποχή που η καθημερινότητα, οι επαφές σας με τους άλλους και η επαγγελματικές σας δραστηριότητες έχουν πάρει φωτιά. Είναι η χρονική στιγμή που όλα γύρω σας τρέχουν και ζητούν να πάρετε θέση σε απαιτητικές καταστάσεις.

ΖΥΓΟΣ

Ανασφάλεια θα νιώσετε με την Ροζ Πανσέληνο όσον αφορά τις ανικανοποίητες επιθυμίες σας. Σε αυτό το σημείο θέλω να τονίσω ότι θα πρέπει να πάρετε τις ευθύνες που σας αναλογούν και να μην ρίξετε στους άλλους όλα τα λάθη που έχουν συμβεί. Τα οικονομικά σας θα είναι εκείνα που θα σας απασχολήσουν περισσότερο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Για σας τους Σκορπιούς τα φώτα έχουν πέσει πάνω σας, εφόσον η Ροζ Πανσέληνος πραγματοποιείται στο δικό σας ζώδιο στις 5 περίπου μοίρες. Θα έχετε έντονη κυκλοθυμία και οι σχέσεις σας θα περάσουν από κάποια φίλτρα, που καλό είναι να το κάνετε αβίαστα, γιατί τώρα θα διακρίνετε πιο καθαρά τα σημαντικά πρόσωπα της ζωής σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Είναι η περίοδος των εσωτερικών διεργασιών, των έντονων ανατροπών και εσείς καλείστε να διαχειριστείτε με τον καλύτερο τρόπο καταστάσεις από το παρελθόν. Είναι επίσης η στιγμή που ο λόγος σας θα πρέπει να είναι σίγουρος και απόλυτα δομημένος, απέναντι σε πρόσωπα που σας έχουν δημιουργήσει αρκετά προβλήματα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αυτό που θα έχετε να διαχειριστείτε την περίοδο της Πανσελήνου, είναι ο φιλικός και κοινωνικός σας κύκλος, όπου άλλα πρόσωπα θα έρχονται και άλλα θα αποχωρούν, για να υπενθυμίσουν ότι τίποτα δεν είναι μόνιμο και σταθερό, αλλά όλα ολοκληρώνουν τον κύκλο τους και αποχωρούν. Το ίδιο και στα σχέδια που κάνετε αυτή την περίοδο, θα νιώσετε ότι οι καταστάσεις αλλάζουν και μαζί με αυτές θα έχετε να αντιμετωπίσετε νέες συνθήκες. Προσοχή στα οικονομικά σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Είναι μία έντονη Πανσέληνος για σας, ιδίως εσείς που έχετε γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου σας. Κάτι συμβαίνει στο οικογενειακό σας περιβάλλον, στο σπίτι, την καριέρα σας και γενικότερα στην προβολή της εικόνας σας προς τα έξω. Είναι μια σειρά καταστάσεων που θα αναρωτηθείτε αν είστε στο σωστό μέρος και πως θα δράσετε το επόμενο διάστημα.

ΙΧΘΥΕΣ

Πολλά πράγματα είναι εκείνα που σας πιέζουν και εσείς βρίσκεστε σε μία έντονη αναστάτωση, με τις σκέψεις σας να έχουν μία απαισιόδοξη τάση. Είναι επίσης προγραμματισμένο να πάρετε κάποια Καρμικά μαθήματα και αυτό να μην σας φοβίζει, αντιθέτως να το θεωρήσετε μία ευκαιρία ώστε να γίνεται καλύτεροι και σοφότεροι.

Related posts

Ο Άρης στο ζώδιο του Κριού: Προβλέψεις για σήμερα Τρίτη 30 Απριλίου από την Αλεξάνδρα Καρτά

Γιάννης Μαυρίδης

Οι αστρολογικές προβλέψεις για την εβδομάδα που έρχεται από την Αλεξάνδρα Καρτά

Γιάννης Μαυρίδης

Οι αστρολογικές προβλέψεις για την εβδομάδα που έρχεται από την Αλεξάνδρα Καρτά

Γιάννης Μαυρίδης

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό. ΝΑΙ Περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου
ledger live