Gossipstory.gr
Αστρολογία

Ζώδια: Η Αφροδίτη περνά στον Κριό – Προβλέψεις για σήμερα 5 Απριλίου

Η Αφροδίτη περνά από σήμερα στο ζώδιο του Κριού, όπου θα παραμείνει έως τις 29 Απριλίου. Είναι μια περίοδος που οι σχέσεις και τα οικονομικά περνούν σε ταραγμένη περίοδο, κατά την οποία συνδυαστικά με τον ανάδρομο Ερμή θα πρυτανεύσει δυστυχώς η ασυνεννοησία.

* Για εσάς που σήμερα έχετε γενέθλια, η προσωπική σας χρονιά θα έχει κάποιες ανανεωτικές τάσεις σε οικονομικά και συναισθηματικά θέματα.

ΚΡΙΟΣ

Η είσοδος της Αφροδίτης από σήμερα στο δικό σας ζώδιο αλλάζει τη διάθεσή σας και νιώθετε ότι γοητεύετε τους άλλους. Η κοινωνική σας ζωή σταδιακά θα ανανεώνεται, αλλά θα υπάρξουν και παγίδες που πρέπει να τις εντοπίζετε.

ΤΑΥΡΟΣ

Με το πέρασμα του κυβερνήτη σας στον 12ο τομέα, αρχίζετε σταδιακά να γίνεστε περισσότερο ευαίσθητοι με τη συναισθηματική σας ζωή. Στενοχωριέστε πιο εύκολα, ενώ δεν βλέπετε με αισιοδοξία ό,τι αφορά τις πολύ προσωπικές σας σχέσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Οι κοινωνικές σας επαφές θα γίνουν έντονα ευχάριστες και ίσως μέσα από αυτές αναπτυχθούν κάποια επαγγελματία σας σχέδια. Για τους
αδέσμευτους η περίοδος αυτή είναι καλή και μπορεί να κάνετε ενδιαφέρουσες γνωριμίες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Αφροδίτη από σήμερα περνά στο ζενίθ του ωροσκοπίου σας, ενώ θα είστε αρκετά ενεργοί σε επαγγελματικά θέματα. Γενικότερα η εργασία και
θέματα προβολής των ικανοτήτων σας θα σας απασχολήσουν για αρκετό καιρό.

ΛΕΩΝ

Με την Αφροδίτη να περνά στο ζώδιο του Κριού, οι προοπτικές που ανοίγονται μπροστά σας είναι πολλές και σίγουρα θα υπάρξουν πνευματικές
ανησυχίες. Θα έχετε συναντήσεις με αγαπημένα σας πρόσωπα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Το πέρασμα της Αφροδίτης στον 8ο τομέα σας σας ανανεώνει σε προσωπικό επίπεδο, αλλά σταδιακά βάζετε και τις οικονομικές σας υποθέσεις σε σειρά.

ΖΥΓΟΣ

Ο κυβερνήτης σας, η Αφροδίτη, περνά από σήμερα στο διαμετρικά απέναντι ζώδιο από το δικό σας, τον Κριό, κάτι που ενισχύει την ανάγκη σας για συντροφικότητα. Οι αδέσμευτοι μπαίνουν σε περίοδο σημαντικών εξελίξεων.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Αφροδίτη σήμερα περνά στο ζώδιο του Κριού βοηθώντας την καθημερινότητά σας, κυρίως στα πρακτικά θέματα και στον εργασιακό σας χώρο.
Ίσως να υπάρξει κάποιο πρόσωπο που θα σας στηρίξει στα επαγγελματικά σας βήματα, κυρίως αν τώρα κάνετε το ξεκίνημά σας σε αυτό τον
τομέα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Αφροδίτη στη νέα της θέση ευνοεί τη συναισθηματική σας ζωή, αλλά μην ανοίγεστε υπερβολικά σε καταστάσεις που μπορεί να μην τις ελέγχετε
απόλυτα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Αφροδίτη περνά στον Κριό, όπου σας δημιουργείται η ανάγκη να βιώσετε όμορφες οικογενειακές στιγμές. Δεν αποκλείεται να φροντίσετε αυτό το διάστημα τον χώρο σας και να δεχτείτε επίσκεψη από κάποιο αγαπημένο σας πρόσωπο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Αφροδίτη στον τομέα της επικοινωνίας σας σάς δίνει την ευκαιρία να πείτε κάποια πράγματα που για καιρό κρύβατε μέσα σας και τώρα νιώθετε ότι είναι η κατάλληλη στιγμή να σας καταλάβουν οι άλλοι.

ΙΧΘΥΕΣ

Η Αφροδίτη εγκαταλείπει το δικό σας ζώδιο και περνά στον Κριό, όπου αναζητάτε περισσότερο την αρμονία μέσα στις σχέσεις σας. Βέβαια, στη δίνη των γεγονότων μην ξεχνάτε ότι τα οικονομικά σας θέλουν περισσότερο φροντίδα και καλή διαχείριση.

Related posts

Ζώδια: Ο Άρης σχηματίζει σύνοδο με τον Κρόνο – Προβλέψεις για σήμερα 10 Απριλίου

Γιάννης Μαυρίδης

Οι αστρολογικές προβλέψεις για την εβδομάδα που έρχεται από την Αλεξάνδρα Καρτά

Οι αστρολογικές προβλέψεις για την εβδομάδα που έρχεται από την Αλεξάνδρα Καρτά

Γιάννης Μαυρίδης

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό. ΝΑΙ Περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου
ledger live